Menangi Emas 999.9 Edisi Terhad dan duit raya dalam Peraduan Bergambar & Menang #RayabersamaHABIB

Menangi Emas 999.9 Edisi Terhad dan duit raya dalam Peraduan Bergambar & Menang #RayabersamaHABIB

Berita gembira buat anda yang suka berkunjung ke bilik pameran HABIB, kini anda boleh menang hadiah menarik sempena peraduan yang berlangsung!

Cara-cara penyertaan:

Dengan hanya berkongsi gambar atau video anda di mana-mana bilik pameran HABIB berserta tag 3 rakan dan hashtag: #RayabersamaHABIB #GayaRayaHABIB #MenangDuitRayaHABIB, anda berpeluang untuk menangi Hadiah Utama dan Saguhati berikut:

 

  

Seronoknya! Sambil kunjungi dan beli-belah di HABIB, boleh menang hadiah lumayan.

Jom sertai sekarang!

 

*Terma & Syarat: 

  • Tempoh peraduan berlangsung dari 20 April – 8 Mei 2022.
  • Setiap penyertaan hendaklan mengikuti cara dan syarat penyertaan.
  • Peraduan ini dianjurkan oleh HABIB Jewels Sdn Bhd.
  • Peraduan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia.
  • Semua penyertaan yang diterima selepas tempoh peraduan tidak akan dilayan.
  • Pihak Penganjur berhak, mengikut budi bicara mutlaknya, untuk mengubah, menangguhkan, mengemas kini dan/atau melanjutkan Tempoh Peraduan dan/atau membatalkan/menamatkan peraduan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.
  • Pihak penganjur akan memilih pemenang dan berhak untuk menukar atau menggantikan hadiah yang ditawarkan dalam cabaran ini dengan hadiah lain yang yang sama nilainya tanpa notis terlebih dahulu dan hadiah tidak boleh dipindah hak milik serta penukaran hadiah untuk wang tunai tidak dibenarkan.
  • Apabila pemenang dimaklumkan mengenai kemenangan mereka, pemenang dikehendaki menebus hadiah mereka dalam tempoh dan tebus hadiah di bilik pameran HABIB berdekatan yang ditetapkan oleh penganjur. Kegagalan berbuat demikian akan menyebabkan pelucutan terhadap hak kemenangan tersebut dan tiada bayaran balik akan diberikan untuk sebarang hadiah yang tidak dituntut. Seterusnya, pemenang layak seterusnya akan dipilih.