MARI SAHUT CABARAN “THE 1 THING”

HABIB melancarkan kempen “The One Thing” bagi membangkitkan kesedaran dan kepentingan rakyat Malaysia untuk segera mendaftar bagi mendapatkan vaksinasi.

“Satu-satunya cara untuk kita membendung wabak Covid-19 ini adalah dengan memastikan semua rakyat Malaysia menerima vaksin. Di seluruh dunia, orang ramai turut ingin mendapatkan vaksin memandangkan kepentingannya dalam membendung pandemik ini.

Melalui vaksinasi, kita bukan sahaja menambah lapisan perlindungan untuk diri sendiri. Malahan kita turut sama-sama melindungi keluarga, rakan-rakan dan juga masyarakat.”

-kata Dato’ Sri Meer Habib, Pengerusi Eksekutif Kumpulan HABIB.

JOM MENANG WAFER EMAS 999 HABIB & E-BAUCAR TUNAI BELI BELAH*

Cara  & syarat penyertaan:

 1. Kongsi foto atau video anda dengan melakukan “THE 1 THING CHALLENGE” dan kongsikan di media sosial anda ; Facebook / Instagram/ Reels/ Twitter/ Tik Tok (Pastikan laman sosial anda dalam tetapan "Public" supaya kami dapat melihat penyertaan anda)
 2. Hashtag  #The1Thing # The1ThingChallenge #HABIB #HABIBJewels
 3. Namakan atau Tag 3 rakan anda untuk menerima cabaran ini

Hadiah Utama:

 • 2x pemenang bakal menangi Wafer Emas 999 Edisi Terhad HABIB untuk gambar atau video yang paling kreatif dari tempoh cabaran dari 10 – 30 Julai 2021

Hadiah mingguan:

 • 10x gambar atau video terbaik mingguan akan menangi e-baucar tunai HABIB bernilai RM 50
 • 1x gambar atau video terbaik mingguan yang paling kreatif akan menangi Gold Wafer 999 Edisi Terhad HABIB

Klik di sini untuk menonton video “THE 1 THING CHALLENGE”.

Klik di sini untuk menonton video tutorial “THE 1 THING CHALLENGE”.

*Terma & Syarat:

 • Tempoh cabaran berlangsung dari 10 – 30 Julai 2021
 • Setiap penyertaan hendaklan mengikuti cara dan syarat penyertaan
 • Cabaran ini dianjurkan oleh HABIB Jewels Sdn Bhd
 • Cabaran ini terbuka kepada seluruh warga Malaysia
 • Semua penyertaan yang diterima selepas tempoh peraduan tidak akan dilayan.
 • Pihak Penganjur berhak, mengikut budi bicara mutlaknya, untuk mengubah, menangguhkan, mengemas kini dan/atau melanjutkan Tempoh Peraduan dan/atau membatalkan/menamatkan peraduan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu
 • Pihak penganjur akan memilih pemenang dan berhak untuk menukar atau menggantikan hadiah yang ditawarkan dalam cabaran ini dengan hadiah lain yang yang sama nilainya tanpa notis terlebih dahulu dan hadiah tidak boleh dipindah hak milik serta penukaran hadiah untuk wang tunai tidak dibenarkan.
 • Apabila pemenang dimaklumkan mengenai kemenangan mereka, pemenang dikehendaki menebus hadiah mereka dalam tempoh dan tebus hadiah di bilik pameran HABIB berdekatan yang ditetapkan oleh penganjur. Kegagalan berbuat demikian akan menyebabkan pelucutan terhadap hak kemenangan tersebut dan tiada bayaran balik akan diberikan untuk sebarang hadiah yang tidak dituntut. Seterusnya, pemenang layak seterusnya akan dipilih.